«Πόσο με αγαπάω;» Βιωματικό εργαστήριο

Πόσο με αγαπάω; Μια ερώτηση που χρειάζεται να απευθύνει ο καθένας στον εαυτό του και να απαντήσει ειλικρινά. Ως ανθρώπινα όντα συνηθίζουμε να δίνουμε αξία ή να μετράμε την αξία του εαυτού μας ή των διαφόρων πλευρών μας. Έτσι, η αυτοεκτίμηση αναφέρεται συνήθως στο πώς βλέπουμε και σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και τι αξία του δίνουμε ως άτομο. Αν η αξία που δίνουμε λοιπόν στον εαυτό μας είναι συχνά αρνητική, τότε συνήθως έχουμε προβλήματα με την αυτοεκτίμησή μας.

Στο εργαστήριο αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να αναρωτηθούν στο πώς βλέπουν τον εαυτό τους, τι προσδοκίες και απαιτήσεις έχουν από τον εαυτό τους και τι αξία του δίνουν μέσα από διάφορες βιωματικές ασκήσεις. Στόχος θα είναι ο προβληματισμός τους πάνω σε θέματα εικόνας εαυτού και η παρουσίαση τρόπων βελτίωσης της αυτοεκτίμησής τους.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ.  στο χώρο μου (25ης Μαρτίου 101) και θα έχει διάρκεια 3 ωρών. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου, θα είναι περιορισμένος.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα στοιχεία επικοινωνίας μου  https://autognosia.gr/plirofories/

 Χριστοπούλου Έλενα Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s