Γιατί χρειάζεται η ψυχοθεραπεία;

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Γιατί χρειάζεται η Ψυχοθεραπεία. Εισηγήτρια της διάλεξης είναι η κα Έλενα Χριστοπούλου, Ψυχολόγος, με εξειδίκευση στη Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία, η οποία θα αναλύσει την ουσία και την χρησιμότητα της Ψυχοθεραπείας, ως μέσο κατανόησης του εαυτού και των άλλων.  Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2–4 την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στις 18.00.

Η καθημερινότητα, ιδίως στην σημερινή εποχή, δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα τα οποία χρήζουν καταπολέμησης. Πολλές φορές η οικογένεια και οι φίλοι δεν έχουν το γνωστικό υπόβαθρο για να συμπαρασταθούν ή να συμβουλέψουν ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση ή αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Σε αυτό το σημείο, εισέρχεται η Ψυχοθεραπεία, ως μέθοδος ίασης, αλλαγής και βελτίωσης της καθημερινότητας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες-προεγγραφές: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310287779, medcollege@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s